Tråkigt inlägg

Hejsan.Det här blir ett tråkigt och kort inlägg för jag hinner inte blogga mer idag.Jag har varit så upptagen idag med mina hamstrar och möss(har städat burar och sånt)och det tar litte tid eftersom jag har 3 hamstrar och 2 möss men men.Och sen har jag gjort läxor.Vi har snart biologi prov.På torsdag så har vi teknik prov.Och På onsdag och fredag så har jag matte prov.Jag Hoppas att det går bra.Bloggar mer imorgon.Blir en gammal bild.

Blev en bild från när jag var i sunne.

.......

Hejsan.Nu får det bli ett kort och snabbt inlägg för snart ska jag på gymnastik träning och innan den ska jag äta någonting så att jag orkar med att träna.Men jag gör ett kort inlägg iallafall och jag lägger in några gammla bilder.Jag bloggar mer sen.Hejdå.

Gymnastik laget

Anicha

Shegi

Huemi.


Hamster hjul

Hejsan.Idag så ska jag visa er min samling av läppbalsam.=).Igår så åkte vi in till ikea fast det blev också en tur på marieberg och den nya djur affären grizly eller vad den heter.Den affären var jätte bra jag köpte ett nytt hamster hjul till anicha oh ett nytt hjul till huemi.Köpte även hamster godis.och jag köpte en byrå på ikea och också ett littet bord.Så nu är min möblering klar.Jag hittade inte så mycket på marieberg förutom ett wii spel som jag hittade på butiken game.Nu ska jag städa litte i djur rummet.

Det blev två bilder för alla fick inte plats på en.

Och här är den andra

Litte närbilder fast jag tog inte när bilder på alla.(den här är ifrån kappahl)

Dom här är ifrån bikbok

Kappahl

Ifrån lagerhouse

en litten bild på hur jag ser ut idag.

Åker snart igen

Hejsan nu är jag hemma för att släppa ut hundarna och sen ska jag åka direkt för julias mamma var så snäll att hon ville bjuda mig och brorsan på mat.Det skulle bli asiatiskt tema på maten =).Hejdå.

Gammal bild

Ikea

Hejsan.Jag har precis ätit frukost och ska snart gå till julia för hon vill ha litte hjälp med sin hamster.Och hennes bror kanske också vill ha hjälp men vi får väll se.Och jag kanske ska till Ikea idag med det är bara ett kanske men om vi åker in dit så ska jag passa på att åka till den nya djur affären som har öppnat för jag ska köpa gnagar godis och två nya hamster hjul för mina hamstrar har växt så mycket så dom behöver ett litte störe.Men vi får se om vi ska åka in dit.Nu ska jag gå hejdå.

Har tagit litte bättre bilder på mössen.

=)

=)

=)

Jag idag med ett par av dom nya jeansen.

Gymnastik idag

Hejsan.Just nu så sitter jag och lyssnar på en kille som gör covers av låtar och han är jätte duktig han heter jason chen några låtar han sjunger är tex.Grenade med bruno mars och många mer.Idag har det varit en lungn dag.Idag så har jag träning (gymnastik) det ska bli kul.Jag vart litte rädd imorse för jag tänkte ha på mig ett par gymnastik tihgts(vet inte hur det stvas) och då hittade jag dom inte först sen så lyfte jag litte på alla träning kläderna och då låg dom där.Så jag hittade dom till slut =).Nu ska jag ge alla mina djur litte mat och sen ska jag gå ut och gå med hundarna.Och på tal om djur så fick jag litte bättre bilder på mössen idag.Jag ska ta ännu bättre kort när dom är tama för jag har bara haft dom i 1,5 dagar.Och om ni undrar vart alla mina hamstrar och möss är eftersom dom inte är i mitt rum så är dom i ett litte mindre rum som min familj kallar djur rumet(haha).Ses hejdå.

Här är dom.

Här är dom ny vakna

Också ny vakna

Saga

Wilma

Den här heter hao(vet inte hur det stavas det är ett vitnamesiskt namn)

Hao.och den andra heter to också vitnamesiskt.Dom rör sig så snabbt det är därför det blir litte suddigt.

En rolig dag

Hejsan.Just nu så sitter jag och lyssnar på bruno mars-grenade.Idag så har det varit en väldigt rolig dag.Jag har gjort mycket.Jag har rensat kläder för nu ska ju snart vår kläderna in i garderoben.Och sen har jag varit i sanna badet med julia och hennes mamma.Sen så har jag köpt tam möss.Det blev två söta små hanar.Dom är jätte små och super snabba.Bilderna på tam mösen vart kanske litte suddiga och så för dom var litte rädda när jag kom med kameran men det vart två bilder iallafall.Nu ska jag plugga litte för vi har prov efter lovet som inte är så kul men ändå.

Hihi

=)

Sanna badet

Hejsan.Det här får bli ett kort och snabbt inlägg för kl 10:00 ska jag till sanna badet med julia och hennes familj fast det är bara jag och pontus som ska med av våran familj för mamma jobbar och det gör dom andra också.Jag har precis vaknat och ska snart gå ner och äta frukost.Först ska jag ge mina hamstrar litte mat.Det får bli en gammal bild idag.Hejdå.

hihi

Shegi

Anicha

Huemi.

Lägret

Hejsan.Jag kom hem för kanske 30 minuter sedan.Idag har jag haft det fullt upp.Först så var jag på gymnastik lägret från 9:00 till 14:45 direkt efter lägret så skulle jag till tandläkaren (hade ett hål i tanden om sitter långt in i munnen ska borra nästa månad)sen efter tandläkaren så åkte mamma och jag till stan för jag ville köpa litte kläder.Då köpte jag en tröja, två par jeans,tre söta läppbalsam och ett skärp.Jag har tagit bilder på det jag har köpt.Och jag samlar på söta läppbalsam men jag visar min samling någon annan dag.Hejdå.

Mina läppbalsam jag köpte.(köpta på kappahl)

Ett par av jeans jag köpte.(köpte dom faktist på kappahl jag brukar inte handla där men det blev så)

Dom andra jeansen också på kappahl.

Närbild

Skärpet

Närbild

Tröjan

Närbild (sorry om den blev suddig)


Sorry

sorry att det blev två av samma inlägg.Det blev litte fel.Jag trode att det inte funkade så då gjorde jag samma inlägg igen och la ut det och då vart det två.Ses, hejdå.

Ses imorgon

Hejsan.Det här blir det sista inlägget för idag och för en ganska lång stund imorgon för jag ska på gymnastik lägret och till tandläkaren.Nu längtar jag värkligen efter sommaren.Det känns som vintern aldrig tar slut.På onsdag så ska jag till sanna badet och bada jag skriver mer om det när onsdagen närmar sig.Nu ska jag damsuga litte och ta en kopp cappuccino i min söta mugg.Hejdå.

Min söta mugg.

Varmt vatten

Cappuccino pulver och blanda

Då har man cappuccino men för mig så räcker det inte jag vill ha .....

Cappuccino med grädde.

Klart mmmmmummms.

Ses imorgon

Hejsan.Det här bli det sista inlägget för idag och för en ganska lång stund imorgon för jag ska på gymnastik lägret och till tandläkaren.Nu längtar jag värkligen efter sommaren.Det känns som vintern aldrig tar slut.På onsdag så ska jag till sanna badet och bada jag skriver mer om det när onsdagen närmar sig.Nu ska jag damsuga litte och ta en kopp cappuccino i min söta mugg.Hejdå.

Min söta mugg

varmt vatten

Cappuccino pulver och blanda

Så har man cappuccino men för mig så räcker det inte jag vill ha ....

Cappuccino med grädde

Klart mmmuuuummsss.

Gymnastik läger

Hejsan.Nu är det lov.Jag har inte gjort så mycket än men det är skönt att slappa litte.Nu ska jag nog titta på min favorit serie som är japansk den heter yukan club.Sen ska jag nog fråga brosan om han vill följa med mig och gå ut med hundarna.Imorgon så är det gymnastik läger som jag ska gå på och det börjar kl 9:00 så jag bloggar nog när jag kommer hem.Och direkt efter lägret så ska jag till tandläkaren.Här kommer några bilder som är gamla och nya fast dom gamla har jag aldrig visat.

Gammal bild.

den här parfymen har jag på mig idag den luktar dyng gött.Jag fick den av min faster.

Såhär heter den.


Nu är jag hemma

Hejsan.Nu är jag hemma från sunne.Jag har varit på träning idag och har också mublerat.Fast det är inte klart än.Jag ska köpa ett vit bord och en vit byrå sen när jag har köpt det så är det klart.Det känns skönt att vara hemma men jag saknar sunne.Som man brukar säga "borta bra men hemma bäst" =).Nu ska jag hoppa in i duschen och sen titta på solsidan.Här kommer bilder av mubleringen.

Grejerna som sitter på väggen vid min säng är några täckningar och armband barnen gjorde på dagiset när jag pryade.Ps:det är litte rörigt men det kommer bli bättre.

=).

Hello kitty.=)

Hotel frukost mumms

Hejsan.Jag har nyss vaknat och jag är ganska slö just nu.Men jag har borstat håret och allt det där för vid 9:00 ska vi äta hotel frukost.Just nu så får det bli en gamal bild för jag har inte tagit någon bild än.Men nu ska jag göra mig redo att gå och äta frukost.

Sötisar

Repris på världens största kanin

God natt

Hejsan.Jag ville bara säga god natt och ses imorgon.ps jag åker hem imorgon så jag bloggar nog när jag har kommit hem.God natt.

=)

Melodifestivalen

Hejsan.Nu har vi tittat på melodifestivalen och ätit på resturangen.Jag orkar inte göra så långt inlägg för jag är ganska trött just nu men en litten bild blir det från resturangen.Här kommer dom.

Anikas oxfilé.

Min goda efterrätt.

Spa

Hejsan.Idag har vi badat i polen på hotelet och vi har spa:at.Det var 16- grader idag i sunne.Imorgon ska vi åka hem=(.Men nu så är det lov som är så himla göttttttttt.Nu snart så ska vi äta på en resturang.Jag har tagit några bilder och ska ta bilder ikväll också.Här kommer dom.

Julia badar

Här badar dom.

En god efterrätt som jag proade.(den var god)

Lika mycket snö i sunne.

Ansiktsmask hihi

Haha

Hotelet

Hejsan.Nu har jag ätit hotel frukost.Det var jätte gott.Ska snart åka in till sunne bazaren(vet inte hur det stavas).Efter frukosten så gick julia och jag och tittade runt litte i hotelet och då så hittade vi en fontän och pol men det blir inte någon bild på polen kanske sen.Här kommer bilderna.

Hotel frukost (det fanns mycket mer men var inte så hungrig)

Gången till fontänen (julia)

Julia och fontänen

Jag och fontänen.

God natt

Hejsan.Nu gör jag ett snabbt inlägg för kl är 22:05 och är ganska trött.Just nu så sitter jag med min kompis julia och hennes familj på hotel rumet.Ska bada imorgon och spa:a också.Här kommer en bild.

Julia.

Framme

Hejsan.Nu är jag framme i sunne på hotel rumet.Vi åkte bil i ca 1,5 time bara.Men resan gick bra och jag tog några kort på resan till sunne och några på hotel rumet.Ska blogga mer imorgon.



Pontus åt choklad och drack festis.(min brosa)

=)

Jag drack äppel festis.Haha

Sen efter halva vägen så stanade vi på burger king och åt.

Hotel rumet

Hotel rumet


Förlåt

Hejsan.Förlåt att jag inte bloggade igår.Men det var ganska stresigt.För när jag kom hem så gjorde jag läxor och sen skulle vi åka till min nya kusin och hälsa på och sen skulle jag på gymnastik.Men igår så pakade jag också till sunne som jag ska åka till idag (ska ta många bilder).Vi ska spa:a där.Men nu måste jag gå.Det blir en gamal bild.

Jag                                                                                             Lisa

Jag                                       Lisa
Tyvär så har jag ingen bild på min andra kompis anni men jag ska försöka ta en bild på henne.Ses

Macdonalds

Hejsan.Jag ska snart åka till mormor och morfar för att hälsa på dom litte.Och efter som dom bor i karlskoga så ska vi passa på att äta på macdonalds(mumms).Så nu ska jag gå och klä på mig jacka och vantar.Ni får mer bilder sen.Hejdå.

Mumms.

......

Hejsan.Jag har precis kommit hem ifrån skolan.Jag ska kanske åka till mormor och morfar idag.det ska bli kul för jag saknar dom jag har sett dom på ett tag.Men nu ska jag äta billys pizza och titta på min favorit japanska serie.Får bli en gammal bild.

söta

Hemma nu

Hejsan.Nu har jag kommit hem från träningen.Det var jätte kul och det var en ny tjej som provade på hoppas hon tyckte att det var kul.Jag har även pasat på att ta kort.Men nu så ska jag duscha.Hejdå.

En bild jag tog för 4 dagar sedan.

Alla hjärtans dag godis en fick jag av mamma och en av en kompis.

Saga är stolt över sina leksaker.

Wilma tycker dock inte att det är lika kul med leksaker.

Anicha tar ett tränings pass på hamster hjulet.

Gymnastik

Hejsan.Idag har det varit en ganska rolig skoldag.Idag så är det gymnastik och jag längtar så himla mycket.Efter som jag har varit sjuk ett tag så skippade jag gymnastiken.Men nu är jag frisk så gymnastiken här kommer jag.Jag hinner inte lägga ut någon ny bild.Men jag lägger ut en bild på mitt gymnastik lag.Hejdå.

Mitt gymnastik lag.

...

Hejsan.Det här får bli ett snabbt och kort inlägg.För det är tisdag morgon som betyder att det är skola.Jag har precis ätit frukost och borstat tänderna.Så nu är det snart dags att gå.Hejdå.Det får bli en gammal bild.=)


Sorry

Hejsan.Sorry att jag inte har bloggat idag.Men jag har varit jätte trött och jag har pluggat och sånt.Jag har varit ute och gått med hundarna och då pasade jag på att ta några kort.Sen så är det några kort på mina hamstarar och saga och wilma.Och glad alla hjärtans dag =).

Glad alla hjärtans dag.

Här är brosan och jag ute oh går med hundarna.

så himla mycket snö.

Saga och shegi

Shegi

Huemi

Anicha
 
Saga är stolt över sytråden hon har snot i min sy låda.

Söta wilma.


Skola imorgon

Hejsan.Jag har haft en lungn söndag.Jag har inte gjort så mycket,tittat på tv spelat wii provat ett spel på ps3 och sånt har varit en päsdag.Imorgon så är det skola =).Det kan vara tråkigt i skolan ibland med alla läxor och sånt.Men om man måste någonting så kan man lika bra försöka så jag säger tumen upp till skolan =).Ses imorgon hejdå.

Blev en gammal bild.

Glass

Hejsan.Jag har hjälpt mamma att ta kort på saker som vi ska sälja.Det var en del saker.Förut så tog jag några skoj kort på mina hundar och det är säkert något seriöst också =).Nu ska jag äta vanilj glass med choklad på.=)
Här kommer bilderna.

Haha söta wilma

Söta saga haha =)

=) studs mattan är fortfarande ute.=)

Ute

Hejsan.Jag har varit ute på gården med hundarna och brosan följde också med.Jag tog några kort när jag var ute och några när jag var ine.Det var bara anicha som var vaken av hamstrarna så det blev bara kort på henne.Här kommer dom.

Söta Anicha

Anicha

Saga leker i snön

Wilma


God morgon

Hejsan och god morgon.Jag har vaknat för en stund sedan och ska snart äta frukost.Jag har tagit några morgon bilder,här kommer dom.

Wilma =)

Saga =)

Saga                                                                                   Wilma

Morgon solen genom fönstret.

Dom spelar

hejsan just nu så sitter jag och tittar när brosan och lotsas pappan spelar ps3.Det låter konstigt men det är faktist kul.Jag har tagit dom första korten med kameran här kommer dom.

Hon heter anicha

Anicha

det här är huemi

Huemi

Det här är shegi

shegi








Minnes kort

Hejsan.Idag när jag kom så tänkte jag det är inte sant då måde jag illa.Så jag har sovit nästan hela dagen men nu så av ett mirakel så känns det som vanligt.Mamma åkte till elgiganten efter jobbet och köpte ett minnes kort till mig och en kamera väska.Så nu blir det kort.Nu ska jag ta det lungt och titta på tv.Hejdå

=)

Konstiga skor

Hejsan jag har precis ätit mat och det var kyckling med ris och det var jätte gott.Jag har hittat några jätte konstiga skor som ni ser på bilderna.man kan ju undar hur många som andvänder dom (1 på tusen).Nu ska jag dusha och ha litte spa med ansiktsmask och sånt och måla naglarna.ses hejdå ha en bra kväll.

konstiga

crazy

haha konstiga

duma det liknar hundar men det är det inte hoppas jag.

kameran är här

Hejsan nu har kameran äntligen kommit.Fast nu har jag ett nytt problem jag har inget mines kort.Men när jag har fixat det så ska jag ta kort och lägga ut på bloggen.Nu ska jag leka med mina hamstrar.Ses hejdå.

=)

cute or not (cute)  =)

Hemma

Hejsan nu är jag hemma.Det var litte sorglit att lämna barnen för nu ska jag gå till skolan som vanligt för min prao är över.men nu så ska jag äta mat och titta på top model.Jag har hittat en så cool hamster.

så cool.

Den här bilden är så fin.

Glee

Hejsan just nu så sitter jag och tittar på glee.Ett av mina favorit pogram.Jag har också varit på kronhallen.ses imöra.Hejdå

hihi

snabbt inlägg

hejsan.just nu så myser jag med mina hundar saga och wilma.Saga skäller så mycket så nu provar vi ett hundhalsband som piper när hon skäller.Fast vi hör inte pipet det är bara hundarna som gör.jag ska snart åka till kronhallen och köpa litte grejer.Här är min lista :
 
1.hamster godis
2.dricka
3.tidning
4.moröter(till mina hamstrar)
5.cafe latte (som man bara värmer)
Här kommer någon bild Ps.min kamera har inte kommit än =(.

så gulliga.

Food time

Hejsan.Nu ska jag äta mat och det blir köttbullar med potatis.Ses sen hejdå.

kawaii (söt på japanska)

Så många armband

Hejsan jag har precis kommit tillbaka från dagiset jag praoar på.Idag så gjorde barnen mer armband till mig och lisa så nu har vi säker 10 st eller nåt men det är så snällt och gulligt av dom(Tack alla barn).Nu ska jag städa litte.hejdå.

jag                                                                                        lisa

sweet like suger

Allt händer mig =)

Hejsan allt händer mig.Förut när jag satt och tittade på top model 8 så kände jag hur det ran något ner på min mun.kom inte på vad det var först men sedan så såg jag att det droppade blod på min favorit tröja då blöde jag näsblod.Jag blöde jätte mycket men nu är jag okej förutom att min favorit tröja är nerblodad.=) Ha en bra kväll.


kawaii (söt på japanska)

Kolla in katten

Hejsan jag har drukit upp min cappuccino och den var super god igentligen så tycker inte jag om cafe men när det är cappuccino så är det en helt annan sak.Just nu sitter jag här med min brosa och pratar och tittar på tv.Jag har hittat en så himla gullig katt som sitter i ett glas.Här kommer några söta bilder.

söt

Här är katten.

cafe latte

Hejsan jag har precis varit på kronhallen.Jag köpte hamsterspån och cafe latte.Så nu ska jag titta på litte bloggar och dricka cafe latte.

söta.

Tillbaka

Hejsan jag har precis kommit hem från min första prao dag.Det var jätte kul.Några barn gjorde armband och teckningar till lisa och mig.Jag kan tyvär inte visa några bilder eftersom min kamera inte har kommit än.Men jag kommer att visa några andra bilder.Jag hittade en konstig klack sko som man kan ha när man simmar haha.Nu ska jag ta cappuccino och leka med mina hamstrar.Hejdå.

konstig eller hur.

den ser god ut men man vill inte äta den för den är så söt.

Godmorgon

Hejsan jag har precis vaknat och ätit frukost.Jag är faktist litte nervös över praon men det kommer nog att gå bra.Jag har beställt en kamera nu den kommer om 1-3 arbetsdagar.Ha en bra morgon.

söt eller hur

lisa idag är det prao =)


Duschat

Hejsan jag har precis duschat och pakat till imorgon när jag ska praoa.Nu ska jag måla naglarna och det blir nog färgen vit med ränder och någon glittrig pärla på =).Tyvär så har min bror fått min sjukdom så nu bli han hema(krya på dig brosan).Hejdå ha en bra kväll.


jag till vänster lisa som jag ska praoa med till höger.


jag på dagis när jag var 4:a


en söt liten hamster soldat.

skolan här kommer jag

Hejsan.Jag har haft en feberfri dag det betyder att jag får gå till skolan eftersom man ska vara hema en hel dag efter man har haft feber.Så skolan här kommer jag.Jag har prao imorgon på ett dagis med lisa som ska bli jätte kul.Jag satt och tittade på kaniner på google och hittade världens största kanin.Här kommer några bilder.



Ganska stor

ganska god.

Hittat en kamera

Hejsan.Jag har precis tittat på en film som heter streetdance.Den var jätte bra det handlar om en streetdance grupp och en balett grupp som går ihop och blandar street och balett.Jag har äntligen hittat en kamera men det blir inte en system kamera jag ska vänta med en sån kanske någon annan gång.ps bloggen heter hannihien för att jag kallas hanni i skolan och jag tycker om asiatiska saker och hien är mitt favorit asiatiska namn =).en bild på filmen.


kort inlägg








Hejsan.Just nu så sitter jag och tittar på kameror.Jag ska köpa en kamera så att jag kan lägga in bilder på bloggen.Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon för jag saknar alla mina kompisar och faktist lektionerna.På bilderna så är det några av mina favorit manga figurer jätte söta.Men nu ska jag fortsätta att leta efter en kamera.


SJUK =(

hejsan.Jag är fortfarande sjuk och har varit sedan torsdag.På fredags morgonen så var jag hungrig och yr så jag gick ner till köket och skulle äta kräm.När mamma kom ner så stod jag och vinglade över köks ön.mamma frågade hur jag måde men hon fick inget svar.Tillslut så reste jag mig upp och ramlade bakot.Jag svimmade.Nu har jag en bula på bakhuvudet och jag slog också i kinden så har ett sår där och är väldigt öm.Men nu känns det som att jag börjar att bli bättre.Nu ska jag titta på tv.hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0