Här kommer resten av bilderna

Hejsan.Nu har jag kommit hem från bion.Filmen var jätte bra och jag rekomenderar den jätte mycket.Fast den var litte sorglig,den var också väldigt rolig.Men hursom helst här kommer resten av bilderna.

På catwalken

på catwalken

på catwalken

på catwalken

jag på gymnastiken som jag har.

jag på gymnastiken

jag på gymnastiken

jag på gymnastiken

jag på gymnastiken

jag på gymnastiken

jag på gymnastiken

julia på gymnastiken.

Örebro

Hejsan.Igår så var jag i örebro.Först så åkte vi till IKEA och åt där. Sen så åkte vi till skopungten och där köpte jag dom där skorna som jag visade i ett annat inlägg fast jag köpte vita. Efter skopungten så åkte vi till grizzly min favorit djur affär. Där köpte jag två aktiverings bollar till mina hamstrar för jag har redan en boll, och på grizzly så kostade dom bara 49,50 kr så jag passade på att köpa två så nu har alla mina hamstrar en varsin boll.Sen så köpte jag även hamster mat på grizzly och en hår borste eller ska jag säga att jag köpte en karda eller vad det heter.Sen så åkte vi till marieberg.När vi kom in där så var det tydligen tävlingen miss univers eller vad det heter. Dom som har hand om miss univers åker runt i hela sverige och letar efter vem som ska bli representent för sverige.Och jag gick också in på några affärer såklart, jag köpte inte så mycket på marieberg men det blev en kafe mugg grej aja (ni kommer att se på bilden vad det är)och så köpte jag en gullig hår acesoar en roset.Jag bloggade inte i fredags för jag hade besök.Julia och hennes mamma var här.Det är julia som jag har kaninerna med så vi passade på att städa kanin buren.Och efter en stund så kom sanna och hennes mamma och pappa.Vid halv fem så ska jag på bio med julia vi ska titta på hut många lingon finns det i världen eller vad den heter så jag kommer nog blogga om det imorgon.men på söndagar så har jag en egen gymnastik grupp.När jag var där idag så gjorde vi inte bara gymnastik vi gjorde litte andra grejer också.Men jag kommer att visa några bilder från i frdags och från igår och idag.  ps jag kommer inte att hinna lägga ut alla bilder nu så jag lägger ut resten av bilderna sen.

jag i fredags

jag i fredags

på väg till örebro

på ikea

miss univers(på den här bilden så tränar dom)

här går dom på catwalken eller vad man säger att det är.

Här tränar dom också






Jag glömde

Hejsan.Jag glömde att läga ut en bild till.Här kommer dom.

typ såna här men inte den här färgen

Kaniner

Hejsan. Det är så att min kompis ville så himla järna ha kaniner. Men hennes bror och hennes pappa är alärgiska mot kaniner. Så då frågade min kompis ifall hon och jag kunde ha kaninerna tillsamans och att dom stod hos mig. Så nu har jag kaniner också fast jag har dom ju med min kompis. Hon kommer till mig ca 1-2 eller mer dagar i veckan för att hjälpa mig med dom. På lördag ska jag och mamma och min brosa till örebro. Min losas pappa följer inte med för han är iväg med jobbet. Men då ska jag köpa skor och något på marieberg kanske aja här kommer en lista på vad jag ska köpa:

¤ Skor (bild kommer)(skopungten)

¤Något på lager huose(vet ej hur det stavas)

¤Marsvins koppel (på grizzly)

¤Djur godis (grizzly)

¤Ett marsvins hus (grizzly)

¤Kanske en vatten flaska till kaninerna (grizzly)

och sen vet jag inte vad jag sak köpa mer. Jag tycker om den nya djur affären Grizzly för dom har så himla bra priser och dom har mycket saker.Nu kommer några bilder från igår och idag.


jag för går


jag igår (jackan jag har på mig är ifrån H&M)

jag idag med städar kläder.

jag ska skärpa mig

Hejsan.Jag ska skärpa mig och blogga mer.För nu har jag inte varit så aktiv eller vad man säger på ett tag i bloggen.Men det är mycket läxor och sånt.Men idag så har jag varit ute och gått med hundarna och jag har tränat litte på spring bandet som vi har hema.Och sen så har jag städat alla hamstrars och marsvins burar,och jag har ju också pluggat.Men nu ska jag försöka att sova.God natt

Hundarna

Anicha

Shegi

Huemi

God natt

Nya familje medlämar och jag har inte bloggat på ett tag

Hejsan.Nu har jag inte bloggat på typ två eller tre dagar.För jag har haft fult upp med mina nya familje medlämar.Jag har köpt två marsvin.Dom är ett år gamla och är jäte söta.i början så var dom jäte rädda men dagen efter som är idag kunde jag klippa klorna på dom.Så det har gått jäte bra med dom och dom heter yuyu och kyoma.En dag jag tror att det var i fredags så var det så himla soligt och gött så mamma och jag satte oss i mitt rum och öppnade mitt fönster och vi solade.Det var så varmt och gött den dagen och hoppas att det blir så ett tag nu.Idag skulle jag egentligen på ett kalas hos min bror men han vart tyvär sjuk(krya på dig brosan).Imorgon är det måndag och skola.Det känns som att veckerna är så långsama och helgerna så snaba.Idag så var jag en stund med anni och sen kom julia en litten stund.Men nu ska jag sova god natt.(det är litte bilder från idag och från dom dagarna som jag inte bloggade).

Anni med en hund leksak

Den vita är kyoma det kommer en bättre bild på den mörka

yuyu

kyoma, tyvär så lyckade jag inte ta någon bra bild när jag höll i kyoma.

yuyu

Kyoma och yuyu

en söt bild på huemi

anicha

shegi

sen så lyckades jag ta ett kort när shegi sov.söt

här sitter mamma och solar i mitt rum.

en bild på min  städar frisyr.


Fredag imorgon

Hejsan.Imorgon så är det äntligen fredag.Och jag ska ha prov i ämnet so imorgon.Det ska bli så himla gött med fredag.Det är så gött med helg för då kan man sova till 12 om man vill och man behöver inte hålla tider om man inte ska någonstans såklart,hur som helst.Nu ska jag plugga på lite so så att jag klarar provet.Jag har inte hunit tagit några kort så det blir många bilder men gamla.



Jag och julia på spat.




jag på dagis

Ani

Jag på dagis

Ida och jag på dagis

Jag på dagis

En litten söt manga figur.

En rolig dag

Hejsan.Idag har det varit en jätte rolig dag.Vi har varit i boda borg med skolan.Jag fick bara fem stämplar men heldre fem än noll stämplar.När jag kom hem så var jag så trött så jag började plugga och sen slappade jag litte.Efter att jag slappade så fick jag tilbaka litte energi och då grejade jag med mina hamstrar.Nu sitter jag och pluggar på veckans gloser.Eftersom jag var sjuk när min klass fick gloserna så fick jag dom i måndags.Så jag får typ två dagar på mig att lära mig dom men jag hoppas att det går bra på glosförhöret men men.Imorgon så är det en speciel dag för min syster fyller år.Så jag ska åka till henne med min pappa och lotsas mamma för att gratulera henne.Nu ska jag plugga på och sen sova.God natt.


Grattis syran.Happy birthday to you, happy birthday to you,happy birthday dear(eller hur det stavas)jenifer happy birthday to you.Önskar hanna.Ha en bra födelsedag imorgon.Om ni vill höra på en happy birthday låt som jag tycker är litte rolig sök på http://www.youtube.com/watch?v=xVzIGMqRznk den är till min syster eftersom hon fyller år.

Nu har jag tonat klart mitt hår.

Hejsan.Idag har varit en ganska rolig dag i skolan och det kommer bli ännu roligare imorgon för då ska vi till boda borg med skolan.Det ska bli super kul!!! Och nu har jag tonat klart håret.Jag tog mellan brun och jag är nöjd.Förut tog jag några kort och sen när jag har lagt in dom i datorn och tittar på dom så hittade jag på en litten grej som ni får se på bilderna.Ps sen har jag tagit kort när jag hade blondt hår ett med ljusbrunt hår och det jag har nu.Här kommer dom hejdå.

haha fortsär att titta på bilderna neråt.

Haha

Haha.

blondt

Ljusbrunt

den färgen jag har nu.

Jag idag

lilla saga

Hejsan.Idag har jag bara slappat.Jag har städat alla hamster burar och mössens bur.När jag städade burarna så ville lilla saga vara med.När jag tagit bort överdelen på en av burarna så kom saga och satte sig i när allt spån var där.Gissa om det vart mycket spån sen när hon klev ur.Sen efter att jag hade städat alla burar så vart det kronhalen och jag köpte choklad och hamster gnagar grejer.Nu ska jag nog ta och duscha.Ps ska tona om håret imorgon(mellan brunt).Hejdå.

Här sitter saga i hamster bur grejen.

lilla saga.

Jag idag med mina städar kläder.Haha


Har ändrat mig

Hejsan.Jag har ändrat mig.Jag ska tona om håret till mellan brunt.Jag tycker att det blev litte ljust det vart ju typ mörkblondt.Det här blir nog det sista inlägget för idag.För vid klockan 6 typ så ska jah och familjen bort som jag skrev i ett annat inlägg.Nu ska jag sminka mig och välja kläder till ikväll.Hejdå.

Snart mellan brunt hår.Sen ska jag nog inte ha mörkare.

Vet ni vad

Hejsan.När mamma och jag var i karlskoga så hittade hon en jacka som hon köpte och jag köpte tonings-shampoo.Så nu är jag brun hårig.Jag var jätte nervös att jag skulle få svart hår.Men jag tyckte att det vart bra.Fast tidigare så har jag gjort blonda slingor så det vart litte ljusare på visa ställen.Här kommer för/efter bild.Nästa gång ska jag kanske ta en litte mörkare färg.

före

före

efter

efter

efter


.....

Hejsan.Nu ska jag åka till karlskoga med mamma en litten snabbis.Och sen på kvällen så är familjen och jag bort bjudna på mat och melodifestivalen av några kompisar.Jag bloggar mer sen.Hejdå.

Fredag

Hejsan.Äntligen så är det  fredag.Det ska bli så gött med helg.Idag har jag varit på kronhalen och köpt hamster godis och choklad-nogat.Innan det så var jag med min kompis sanna.Vi gjorde milkshaks.Dom blev jätte goda.Jag tog några bilder från när vi va.Ha en trevlig fredag.

Jag och sanna

sanna

HAHA sanna sitter på mina axlar.


Känns som att jag svek dig (haha)

Hejsan.Jag börjar med att säga att överskriften inte är så allvarlig som den låter.När jag kommer hem från skolan så brukar jag ta en kopp cappuccino men idag så tog jag en kopp varm choklad haha.Det var det jag menade med överskriften att jag svek cappuccinon idag.Idag så fick vi reda på resultatet på teknik provet.Jag fick......VG-.Så jag vart jätte nöjd.Jag kom precis hem från ett kalas som var för min kusin och hennes mamma och pappa.För dom fyllde år för ett tag sedan.Det har blivit mycket bättre i halsen nu fast jag har fortfarande litte svårt att svälja men men.Imorgon så är det fredag.Det ska bli så himla gööööt!!!.Imorgon i skolan på bild lektionen så spelar vi in filmer.Då ska min grupp börja att filma för vi har inte kommit igång med det än.Nu ska jag ge mina hamstrar litte mat och sen ska jag nog äta något innan jag ska sova.Hejdå.

Jag idag.Byxorna från kapphal,Tröjan H&M,schalen(vet inte hur det stavas)Från Lindex tror jag.

schalen på nära håll.

Sorry att det blev ett dåligt ljus på bilden men det är mitt glädje skutt för att jag fick VG- på teknik provet.

Det här är en av mina hamstrar Shegi han sover alltid med rumpan utanför boet haha

Litte närmare


Inte sjuk längre

Hejsan.Nu är jag inte sjuk längre fast jag har fortfarande svårt att svälja maten.Men jag känner att svulnaden i halsen börjar att bli mindre.Imorgon är det skola.Som faktist ska bli ganska kul.Fast snart är det ju faktist helg och det ska bli gött med helg.Nu ska jag säga god natt till min familj och mina djur och sen gå och sova.God natt.(jag tog några bilder innan jag blev sjuk).

Innan jag blev sjuk.

Idag.

God natt

Sjuk

Hejsan.Igår var jag hos doktorn eller läkaren eller vad det va.Men iallafall han sa att jag hade ett virus i halsen typ.Jag har själv känt i några dagar att något är fel.Jag har svårt att svälja maten och det känns tjockt i halsen.Och jag har mega ont i huvudet.Nu orkar jag inte blogga mer.Kanske blir ett inlägg om några dagar eller nån dag. .Ska ta en alvedon och sova.Hejdå.

Söt


.......

Hejsan.Jag har haft fult upp idag med att plugga till biologi provet som är imorgon.Och ni vet alla mina hamstrar och sånt.Ses imorgon.Hejdå.

Ska snart på gymnastik

Hejsan.Jag ska snart på gymnastik.Det ska bli jätte kul.Fast jag har litte ont i nacken men men.Huemis sår på ryggen har börjat att läka bra nu så nu är jag inte lika rädd för såret för det är mindre blod och så.Måste gå nu.Hejdå.


=)

gästis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

halloj!!

Jag gäst bloggar(anizette(anni):D
Nu är jag med hanna!!! jippiii!!!!!!
va har opererat på wii det gick jätte bra;)
vi käkar godis just nu :P
förut fixade vi buren som Huemi skulle ha;) det gick jätte bra:D
just exakt nu hör jag hanni spelar gitarr :)
det var sol och plus grader förut:) men nu snöar det och typ stormar:`(
 okej nu ska vi gosa litte mee alla djuren!!!!!!!
 puss på er:*!!!


snöstorm!!:(

värsta syskonen:)

hanna opererar på wii

jag är jätte koncentrerad:D



Hemma

Hejsan.Nu har jag kommit hem från julia och jag har köpt buren till huemi så att hon får plats med ett störe hjul.Anni följde med mig hem när jag skulle åka och anni kommer att gäst blogga vad vi har gjort.Halv fem ska jag till pappa som ska bli jätte kul.Här kommer bilderna.

Jag

=)


Buren.

Hjälp

Hejsan.Igår så skulle jag gosa med en av mina hamstrar huemi och jag såg att hennes päls var litte konstig.Så jag tittade vad det var och då såg jag att hon har ett hack på ryggen som var litte blodigt och sånt.Så jag vart jätte rädd och skrek på min mamma.Jag ville att hon skulle ringa stället där jag köpt henne ifrån och råd fråga om det är farligt och om vi skulle åka in till veterinären eller inte.Men hon sa bara att hon äter och dricker som vanligt så skulle det inte vara någon fara.Jag tror att det är hennes nya hjul som jag köpte för ett tag sedan.Men nu ska jag köpa en ny bur kanske av min kompis anni.Det är en litte störe bur där ett störe hjul får plats i =).Vid klockan 18:00 ska jag till min kompis julia och sova över hos henne(jag lägger ut bilder från det när jag kommer hem imorgon).Det ska bli jätte kul.Och imorgon ska jag åka till min pappa och titta på melodifestivalen med min syrra,pappa och min lotsas mamma.Nu ska jag duscha och ta en kopp cappuccino.Hejdå ha en bra fredag.

Huemi krya på dig =).

Bild för några dagar sedan.

Teknik provet.

Hejsan.Idag har vi haft teknik prov.Jag tror att det gick bra för jag frågade våran lärare om jag blev godkänd och han sa ja fast jag fick inte veta om jag fick högre betyg,fast jag är jätte glad bara att jag får ett G =).Nu ska jag snart äta nudlar och ge mina hamstrar litte hamster godis.Här kommer några bilder jag tog för en litten stund sedan.




=)

ska snart sova

Hejsan,eller ska jag säga godkväll.Jag är inte så bra på överskrifter bara så att ni vet.Jag ska snart så och sova men innan jag gör det så vill jag visa några bilder.Bloggar mer imorgon.Natti natti.


Läxor(asiatiska språk)


Litte kul att dom tittar åt samma håll


Nu är jag tillbaka

Hejsan.Jag bloggade inte igår för att mitt internet funkade inte.Men nu är jag tillbaka.Det har inte hänt så mycket på den senaste tiden.Det har bara varit lungt.Fast vi har ganska mycket prov nu som jag har skrivit i tidigare inlägg.Efter skolan idag så följde jag med min kompis lisa hem och ani följde också med.Hos lisa så fick vi jätte god mat.Lisa om du läser det här hälsa din mamma(hien) att maten var jätte god=).Nu orkar jag inte skriva något mer och det blir en gammal bild.Men imorgon så får ni en ny bild kanske.


Haha skoj bilderna på hundarna

Haha

RSS 2.0