vi vart utlåsta :(

Sawadi kaa (hej).Nu var det ett tag sedan jag bloggade.Men en dag av dom dagar jag inte bloggade så vart Julia och jag utlåsta.När Julia och jag kom hem till mig så såg jag att jag inte hade någon nyckel.
Här kommer typ en bild serie på vad som hände.

här såg jag att jag inte hade någon nyckel.

då vart jag arg på huset.Fast det är ju inte husets fel att jag glömde nyckeln.
då provade jag att öppna altan dörren...............men den var låst.
så då tänkte jag lite och då fick jag en idé

Min idé var att jag skulle ringa min bror pontus.
så jag ringde pontus och frågade om han hade en hus nyckel och det hade han då kom han och hjälpte julia och mig att låsa upp huset och alla vart glada :)
Sen har det inte hänt så mycket mer förutom att jag var ju på stan och köpte 2 väskor 1 tröja eller line eller vad det var och 3 poky ,asiatiskt godis och sen en jump suite eller hur det stavas.Men hur som helst.Just nu är klockan 22:20 och jag är gaska trött.Så god natt allihoppa.

Har badat !!!

Ni hao (hej).Vet ni vad.Idag tog jag beslutet att bada i sjön.Så Linus, jag och Pontus gick ner till sjön och badade.Och då passade jag och Linus på att tvätta håret i sjön (till midsommar).Sen har jag inte så mycket att berätta.Hejdå.


Svensbol !!!!!

Sawadi kaa !!(hej).Just nu är jag i svensbol.Än så länge har jag inte gjort så mycket.Men sen ska vi ju fira Midsommar.Då ska vi äta god mat.Och ha kul.Just nu är jag med Linus.Tyvärr så glömde jag usb sladen till kameran.Så jag kan inte visa några nya bilder.Igår var ju jag och Anni till stan.Då köpte jag två väskor i tröja och poky.Jag visar bilder när jag kommer hem från svensbol.Men nu ska jag gå.La goon kaa !! (hejdå)

Linus

Tonårs yoga !!!

Sawadi kaa!(hej).Nu var det länge sedan jag bloggade.Men i det förra inlägget så sa jag ju varför.Men nu är datorn fixad.Och det känns så himla roligt att blogga igen.Dom dagarna jag har varit borta så har det inte hänt så mycket förutom skolavslutningen såklart.Det var en rolig och ledsam skolavslutning.Det roliga var ju såklart att det blev SOMMARLOV ! Och det ledsamma var att min kompis Lisa ska flytta.Men nu är hon här i degerfor några dagar.Så Anni jag och Lisa ska ta bussen in till karlskoga imorgon och shoppa lite.

Och som ni kanske har märkt så har jag inte nämt något om gymnastiken jag gick på.Det är för att jag har slutat.Det blev för mycket med gymnastiken och skolan så jag slutade.Men efter som jag gillar att träna och hålla mig i form så har jag börjat med något som heter tonårs yoga.Den yogan är speciellt för tonåringar.Jag gjorde det första passet idag.Och det var jätte kul.Jag beställde hem en tonårs yoga dvd om ni undrar.Och jag hade redan en yoga matta.Men det var kul.Och jag kan värkligen räkomendera det.För det är faktist jobbigare än vad det ser ut att vara och det är lungnande.Asså man tänker inte på dom stressiga och jobbiga sakerna när man gör yoga.
Sen har det nog inte hänt så mycket mer som är intressant.Men jag bloggar någon dag om vad jag köpte i karlskoga.Hejdå.

Manikyren jag fick.

<3

Anni,Lisa och saga.

Haha.Lisa hittade min peruk som jag har klippt lite i.

Wilma börjar bli lite lång hårig.


Datorn har krasat :(

Sawadi kaa(hej).Min dator har krasat.så den funkar inte just nu.Men då undrar väl ni hur jag kan blogga.Jo jag lånar mammas och jonas dator för att göra ett inlägg.Så efter det här inlägget kanske ni undrar varför jag inte bloggar på ett tag.Men nu vet ni.

Idag har jag gjort manikyr hos lisas mamma hon är en sån som gör manikyr.Jag gjorde akryl manikyr.När min dator funkar igen så ska jag visa bilder på naglarna.(cảm ơn Hien för naglarna från hanna).
Sen efter naglarna så åkte Anni,Lisa och jag hem till mig en liten stund.Vi gjorde inte så mycket.Vi tittade på en film och sen så ville Anni fixa håret på mi
Och nu sitter jag och lyssnar på super junior med deras låt No other och sen lyssnar jag lite på Boa med en låt som jag inte kan stava till haha.Nu ska jag logga in på facebook.Hejdå.

DAGENS MANGA.

Jag hittade en ganska konstig sko.Jag skulle inte vilja ha på mig den.

Den här grodan tycker jag var lite konstig för huvudet ser ju ut som en krokodil.


STUDENTEN !!

Xin chao(hej).Idag är har det varit en riktigt bra dag.För det första så är det ju FREDAG.Och för det andra så är det ju STUDENTEN.För visa iallafall.Idag tog min kusin josse studenten så ett stort grattis till dig josse.Så förut så var vi och åt tudent tårta.

Och gissa vilken som var på besök förut hos oss.Jo det var igelkotten igen.När jag såg den så han jag ta några bilder iallafall.
Hur som helst.Just nu är klockan 23:17 och då brukar man vara ganska så trött på en fredag.Så nu ska jag gå och sova.Ha en bra fredag allihopa.

josse.GRATTIS !!!

student tårta

här skär hon i sin student tårta.

:)

josse

josse

igelkotten

Igelkotten

Frisören.

Sawadi kaa(hej).Jag ska börja att skriva hej i bloggen på dom språken jag pluggar.Jag vet inte varför men ändå.Idag har jag varit hos frisören.Jag har inte gjort så himmla stor ändring på mitt hår men för dom som vill se hur det blev får titta på bilderna imorgon.När jag var hos frisören så passade jag på att köpa typ droppar till håret.Man tar dropparna i topparna på håret för att det inte ska bli så slitet typ.Men hur som helst så är det jätte bra.Dom kostar 110 kr på åsalongen.Bild på dropparna kommer också imorgon.

Idag så åskade det lite gran.Men det var inte så mycket sån tur var.Det åskade igår också.Det är lite konstigt.Men hur som helst.
Snart är det sommar lov.Det ska bli så himmla himmla GÖTT!!! jag längtar så.Jag har inte lagt ut bilder på kläderna som jag ska ha på mig då för att jag ska visa dom i bloggen den dag det är skolavslutning.
Något jag inte längtar med skolavslutningen är att min söta kompis Lisa kommer att flytta några dagar efter.Då kommer det att bli många tårar kan jag säga.Jag kommer att sakna henne så otroligt mycket.

Jag har varit så seg att jag inte har orkat tagit några nya kort.Men jag ska skärpa mig med det och ta mer kort.
Hur som  helst nu ska jag ta en kopp te och sen sova.

La guon kaa (hejdå)/Hanna

frisören som jag klipper mig hos.

Dagens manga.jag tog denna för att det regnade så himmla mycket idag.:)

Bǎoshuì cāng yíwàng(obs glömde)

Nǐ hǎo(hej).Jag glömde att nämna en grej här på bloggen.Som alla vet så är det ju snart skolavslutning.Och på lördag så ska jag göra manikyr.Jag vill helst göra akryl naglar men om den som gör naglarna på mig tycker att jag ska göra naglarna med gelé så gör jag det.Det kvittar för mig för hon som gör naglarna på mig vet ju vad hon snackar om.Jag menar att hon är väldigt duktig såklart.Hur som helst här kommer en bild på hur naglarna typ kommer att se ut.

Ja typ såhär fast inte glittriga det ska bara vara baby rosa på topparna.:)

appa wa hamkke!!! Yǔ bà ba !!!

Hejsan.Ni kanske undrar vad det är jag har som rubrik.Men det står hos pappa på koreanska och kinesiska.Jag pluggar ju veitnamesiska och thailändska....men nu så pluggar jag två språk till koreanska och kinesiska.Som ni kanske har förståt så är jag ett stort fan av asien.Just nu så sitter jag och lyssnar på två nya asiatiska band.eller en av dom heter Boa och det är en tjej som sjunger.Hon är jätte bra.Och det andra bandet är super junior.Om ni ska söka på det bandet så tycker jag att ni ska lyssna på den här låten med dom No other den är bäst.Nu ska jag gå och titta på tv.

kyoma


kyoma

RSS 2.0